15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Vizyonumuz Tüm Eğitimcilerimizle Oluşturduğumuz Ekip Ruhuyla Öğrencilerimizi Yarınlara Hazırlamaktır.

Misyon: Biz Bütün Öğrencilerimizin Dünya Ve Hayatla İlgili Tüm Öğrenmelerini Sağlamak, Onların Bilgili, Kendine Güvenen Bireyler Olarak Yetişmelerine Fırsat Tanımak Ve Onlara 21. Yüzyılın Gelişen İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek bilgi, beceri ve toplumda lider olabilecek özellikleri kazandırmak için Varız.

Başarılar: Başarılar Yakında yayınlanacaktır.

Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil: İngilizce Arapça
Sportif Etkinlikler: Yıl Boyunca Süren Sosyal, Kültürel ve Sportif Etkinlikler Yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda 4006 Tübitak Bilim Fuarı ve Tübitak 2204/A Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışmalarına Her Yıl Katılım Sağlamaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programına Katılımış olup; Tübitak Proje Çalışmaları ile Gençlik ve Spor Bakanlığıyla Ortak Proje Faaliyetleri Yürütmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Erasmus+ Projesine Katılmış Olup Başarılar Elde Etmiştir. Bu Başarılar Sonucunda Öğrenci Öğretmenlerimiz Çek Cumhuriyeti ve Almanya'ya Gitmişlerdir.

WEB - https://van15temmuzsehitlerianadoluihl.meb.k12.tr

Adres - Halilağa Mahallesi Eski Kale Yolu No10 İpekyolu / Van

Adres - Halilağa Mahallesi Eski Kale Yolu No10 İpekyolu / Van

Ulaşım Okulumuz Şehir Merkezine Yakın Olup Eski ve Yeni Kale Dolmuşları okulumuzun önünden, Edremit, Bölge Hastanesi, Kampüs Dolumuşları da okulumuz yakınından geçmektedirler